Afslanken Leeuwarden

Veel mensen hebben te kampen met overgewicht danwel obesitas en het is behoorlijk lastig om hier vanaf te komen door af te slanken. Je zal niet tijdelijk je voedingspatroon moeten aanpassen, maar voor altijd. Het is dan ook belangrijk om je volledige leefstijl aan te passen naar iets wat voor jou haalbaar is.

Meer dan eens komt er iemand voor een intake die vraagt om een lijstje: ‘Froukje, geef mij maar een lijstje waarop staat wat ik allemaal niet en wel mag hebben.’ Alleen zo’n lijstje heb ik niet. Het klinkt misschien raar, maar ik zou niet weten wat ik daar op moet zetten. Als je 1 keer per jaar een taartje eet, is dat dan verkeerd? Of als je tijdens een dagje weg patat eet? Nee, vind ik niet. Als je iedere week taart of patat eet, krijg je wel te veel binnen. Het gaat allemaal om de balans en deze balans moet je vinden in jouw leefstijl.

Stap voor stap

Bij mij hoef je geen strenge diëten te verwachten. Samen gaan wij aan de slag om stap voor stap te werken aan de juiste balans die past binnen jouw leven. En wist je dat als je een gezond voedingspatroon hebt, je ruimte hebt voor 3 extra’s van in totaal 600 kcal per week? Dit kan bijvoorbeeld een drankje en een schaaltje chips op de vrijdagavond zijn of een puntje van je lievelings gebak!