Niet happy met je lijf en wil je graag afslanken?

Dan zijn wij jouw diëtistenpraktijk in Leeuwarden!

coeliakie en glutenovergevoeligheid

Afslanken Leeuwarden

Ben jij zelf bezig met afslanken, maar blijft het maar mislukken? Lijkt het alsof je goed bezig bent, maar ben je uiteindelijk toch weer een kilo aangekomen en vraag je jezelf af: Hoe dan?! Wij zien dat de meeste mensen die proberen af te slanken juist te weinig eten. Ze volgen een crashdieet en maken onverstandige keuzes. Wij begeleiden je bij het afslanken in Leeuwarden. We helpen je naar het juiste evenwicht met de juiste voeding, juiste balans in eiwitten, vetten, koolhydraten en kijken daarnaast naar je algehele levensstijl. Juist als je te laag in de energiebehoefte zit, beland je in de valkuil van enorme honger.

“Mensen die bij ons komen zijn vaak verbaasd. ‘Jeetje, moet ik dít allemaal eten?’ En als ze dat eenmaal doen, vallen ze af,” aldus Froukje.

Blijvende verandering

Wij gaan voor begeleid afslanken. We geloven dat we jou op deze manier het beste kunnen helpen om een blijvende verandering in je voedingspatroon door te voeren. Als je bijvoorbeeld een vraag over een product hebt, kan je ons altijd even appen en dan kijken we met je mee. Op deze manier hoef je niet 2 weken aan te modderen en bij de volgende afspraak pas antwoord te krijgen op je vragen. Lukt het afslanken even niet of is het doorvoeren van de adviezen lastig? Voor die momenten zijn wij er juist. Wij begeleiden je erdoorheen totdat je ons niet meer nodig hebt. Dus géén corrigerende vinger!

Je fit en lekker in je lijf voelen? Kies voor afslanken in Leeuwarden

Maar welk voedingspatroon is er nodig om jezelf weer fris, gezond en slank te voelen? Mag je dan ooit nog wel een stukje taart? Zoals je leest is het maken van de beste keuze niet altijd even simpel, juist daarom is begeleid afslanken zo verstandig. Daarnaast kan voeding ook klachten opleveren. Heb je last van je buik en wil je weten of je deze klachten kan verminderen met voeding? Wij kijken naar wat jouw buikpijn precies betekent.

Heb je behoefte aan meer informatie of heb je een vraag over afslanken?

coeliakie en glutenovergevoeligheid

5 redenen om te kiezen voor afslanken in Leeuwarden:

Geen dieet

Gedrags- en leefstijlverandering

Blijvend resultaat

Op z’n tijd mag je gewoon iets lekkers!

Vergoed vanuit de basisverzekering

Persoonlijke en gespecialiseerde dieetbegeleiding

Foodcare is dé dietistenpraktijk van het Noorden die naast afslanken in Leeuwarden ook gespecialiseerd is in darmproblematiek. Het mooie van ons? Foodcare wordt gerund door Anita, Froukje en Marjolein. Door samen onze krachten te bundelen, kun je altijd bij ons terecht voor begeleid afvallen in Leeuwarden. Niet alleen voor (sport)voedingsadvies en afvallen, ook voor het juiste advies als het gaat om prikkelbaar darmsyndroom, kanker, coeliakie, voeding bij een stoma, diarree, obstipatie, opgeblazen gevoel, opgezette buik, misselijkheid, ziekte van Crohn, colitis Ulcerosa en gluten overgevoeligheid.