Hi, ik ben Anita!

Het is fantastisch om mensen weer te zien lachen omdat de hevige buikpijn is verholpen of omdat er geen genante situaties meer ontstaan. Van deze mensen krijg ik de energie om mij nog verder te verdiepen in de darmproblematiek zodat er uiteindelijk gezegd kan worden: Anita Helfrich is dé gespecialiseerde diëtist op het gebied van de darmen.

Hi, ik ben Froukje!

Mijn passie voor voeding (en beweging) is voortgekomen uit mijn eigen ervaring. Ik ben zelf in het verleden veel afgevallen door anders om te gaan met eten en meer te bewegen. Je leven ziet er zo anders uit als je je fit voelt en lekkerder in je vel (en je spijkerbroek!) zit. Ik weet dat ik hierdoor mensen kan inspireren en motiveren, mede omdat ik weet hoe moeilijk het is om die welbekende knop om te moeten zetten.

Online coaching

Woon je verder weg en wil je graag begeleiding van ons? Dat kan! Het is mogelijk om de begeleiding online te doen. Hierbij kan je denken aan beeld bellen of gewoon bellen. Het is voor ons geen probleem.

Hi, ik ben Marjolein!

Ik wil graag mensen kennis overbrengen, inzicht geven in werking van het lichaam en eigen gewoonten en gedrag, de achtergrond van voedselvoorkeuren en daarmee te kunnen laten kiezen op basis van kennis. Ook vind ik het belangrijk aandacht te geven aan beweging, slaap, stress en andere leefstijlfactoren die van invloed zijn op mogelijke klachten of gewicht. Terug naar de gezonde basis en daarbij blijvende gedragsveranderingen aanleren!

Hi, ik ben Sophie!

Een recent afgestudeerde diëtist die haar passie voor voeding en gezondheid uitoefent bij Foodcare. Ik voer mijn spreekuur uit op onze locatie bij het Fonteinland, maar ik doe ook aan huisbezoeken. Tijdens deze bezoeken ontmoet ik een verscheidenheid aan patiënten, variërend van mensen met diabetes en hoge bloeddruk tot degenen die worstelen met ondergewicht. Naast deze diversiteit aan patiënten behandel ik ook mensen met Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). Mijn interesse in diëtetiek is altijd breed geweest, ik ben gefascineerd door hoe ons lichaam reageert op verschillende voedingsstoffen en hoe deze reacties onze gezondheid beïnvloeden.