Tarieven

In de basisverzekering van de iedere zorgverzekeraar zitten 3 uren diëtetiek. Dit betekent dat je per jaar 3 uren begeleiding van de diëtist vergoed krijgt. Deze uren zitten in je basisverzekering en dat betekent dat het verrekend wordt met je eigen risico. Als je je eigen risico al hebt verbruikt, zijn er dus geen extra kosten voor jou.
Bij veel zorgverzekeraars zit er in de aanvullende verzekering ook nog minuten voor de diëtetiek. Bij de Friesland heb je bij de AV Optimaal nog 2 uren extra. Ik heb met bijna alle zorgverzekeraars een contract. Alleen met de CZ, OHRA en Delta heb ik geen contract. Als je bent verzekerd bij 1 van deze partijen, krijg je van mij een factuur. Deze factuur dien je zelf in bij jouw zorgverzekeraar. Meestal kan dit via een app.

Afhankelijk van je polis, krijg je minimaal 50% vergoed. Wanneer je een goede uitbreiding hebt, kan dit oplopen tot 100%. Het is dus aan te raden om je polisvoorwaarden te checken.

Online coaching

Woon je verder weg en wil je graag begeleiding van mij? Dat kan! Het is mogelijk om de begeleiding online te doen. Hierbij kan je denken aan beeld bellen of gewoon bellen. Het is voor mij geen probleem. Alle informatie heb ik ook digitaal.

Consulten en kosten

Vanuit de zorgverzekeraar moet ik de declaraties per 15 minuten aanbieden. De consulten worden opgedeeld in directe (de tijd dat wij met elkaar in gesprek zijn) en indirecte tijd (uitwerktijd, voorbeelddagmenu maken, rapportages etc).

Intake: 60 minuten directe tijd + 15 minuten indirecte tijd

Vervolg: 30 minuten

Kort vervolg: 15 minuten

Intake: €100

Vervolg: €40
Kort vervolg: €20
Toeslag thuisbezoek: €27,50
Niet nagekomen intake: €80
Niet nagekomen vervolg: € 40

Op welke manier je begeleid wilt worden, op welke manier je verzekerd bent; je bent altijd welkom bij mij.

coeliakie en glutenovergevoeligheid