Meet Froukje!

Mijn naam is Froukje Noordenbos en inmiddels ben ik al 10 jaar werkzaam als dietist. Mijn passie voor voeding (en beweging) is voortgekomen uit mijn eigen ervaring. Ik ben zelf in het verleden veel afgevallen door anders om te gaan met eten en meer te bewegen. Ik heb dus aan den lijve ondervonden hoe belangrijk gezond eten en bewegen is. Je leven ziet er zo anders uit als je je fit voelt en lekkerder in je vel (en je spijkerbroek!) zit. Ik weet dat ik hierdoor mensen kan inspireren en motiveren, mede omdat ik weet hoe moeilijk het is om die welbekende knop om te moeten zetten.

Ik kijk dan ook graag met jou mee naar je algehele levensstijl. Wat én hoe je eet, hoe vaak je beweegt, hoe vaak je een eigenlijk een me-time moment neemt en op welke manier je de tijd neemt om je boterham te eten: Doe je dat aan tafel of eet je het eten op achter je laptop?

Je kan bij mij terecht om af te vallen, voor voedingsbegeleiding in relatie tot sporten, voor een maagverkleinende operatie, maar ook voor chronische ziekten zoals diabetes, COPD en hart- en vaatziekten of preventie hiervan.

Online coaching

Woon je verder weg en wil je graag begeleiding van ons? Dat kan! Het is mogelijk om de begeleiding online te doen. Hierbij kan je denken aan beeld bellen of gewoon bellen. Het is voor ons geen probleem.

Sport is waar mijn hart letterlijk en figuurlijk sneller van gaat kloppen

Bij mij hoef je geen strenge diëten te verwachten. Samen gaan wij aan de slag om stap voor stap te werken aan de juiste balans die past binnen jouw leven.

Naast mijn werk als dietist ben ik veel in de sportschool te vinden.  Ik geef een paar keer per week groepslessen zoals pump, combat grit en BBB. Hier kan ik al mijn energie in kwijt en die energie draag ik graag over aan de leden. Ook voor sportadvies en/of sportvoeding advies kun je daarom bij mij terecht.

ontlasting indikken bij stoma